Flamenco dans Laura Rivas
Optredens:
flamenco dans
O.V Amersoort

flamenco dans laura
Garantiemakelaars

flamenco dans
Prive feest

flamenco dans
Koninklijk Theater Carré

flamenco dans

Optreden in SchijndelFlamenco dansvoorstellingen en Flamenco dans workshops voor feesten

Iets te vieren in Spaanse stijl?

Bent U op  zoek naar een speciale act voor Uw bruiloft, verjaardag, salsafeest, tuinfeest of barbecue, themafeest, bedrijfsfeest, huwelijk, vrijgezellenfeest of restaurant?

Laura Rivas verzorgt Flamenco dans voorstellingen en Flamenco dans Workshops bij Uw feest!

Laura heeft jarelang ervaring als professionele danseres, en ze spreekt Nederlands. Ze is grappig en flexibel, de perfecte oplossing voor een verassing feest of een Spaanse themafeest. Opterdens niet om alleen naar te kijken, maar vooraal om mee te doen!

Laura Rivas treed alleen op, maar ook met andere ervaren professionele muzikanten. Ze kan U heplen om de juiste muzieksamenstelling te kiezen voor Uw feest. Optredens als solo act, zowel als duo (als danspaar samen met een Flamenco danser - man) of met meerdere danseressen, alles is mogelijk in overleg met haar.

Mooie, geschikte optredens voor bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, cafe's en restaurants, bedrijven, festivals, buurtcentra, allerij stichtingen, culturele organisaties en reisorganisaties, bruidsbeurs, theaters enz.


Laura Rivas is als Flamenco danseres te boeken in Belgie, Nederland en Duitsland, zowel als andere landen van Europa. Ze heeft al opgetreden in Dubai, Moroccoen verschillende cruesliners in de Mediterraanse Zee.


WORKSHOPS

Vooraal in Nederland, maar ook in Belgie en Duitsland geef zij Flamenco workshops op lokatie. Als solo act met een CD speler, of samen met een gitarist/zanger. Voor vrijgezellenfeesten en andere meiden partyes er is een mogelijkheid om kleding mee te nemen voor iedereen. Neem contact met Laura voor verdere vragen en prijzen.

Behalve Flamenco dans workshops kan men haar inhuuren voor castagnetten workshops en wedstrijden.

Programma en duur van het optreden wordt altijd aangepast naar de wensen van de klant.

De beste oplossing voor Spaanse thema avonden, themafeesten of bruiloften met een Spaans karakter.

Informatie en boekingen:

Flamenco dans Laura Rivas
Mobil: 06-29 457 407 of 06 44 508 525 Tel: 0320 769037
email Laura RivasVideoTerug naar de Index
Workshops:
flamenco dans

braziliaans feest

flamenco dans

flamenco dans

flamenco dans

flamenco feest

flamenco dans


Linkpartners

Fotograaf > Todolatino > Buikdanseres > Artiesten feest > Tropische danseressen > Mexicaanse muziek > Limboshow > Spaanse muziek